Morsdag

Såkallade morsdag är idag, så denna kopp med godis tilldelade jag mamma. Tyckte den var så gullig plus att den hade bästa texten på sig, klart hon skulle ha den. Efter att jag tagit mig hem och konstaterat att min moppe dragit en fulltank på 5 mil har jag läst, läst och läst. Den lilla fången, en bok om en tjej som blivit sexuellt utnyttjad och misshandlad av sin styvar i 17 år innan hon lyckades bli fri. Men påtal om min moppe, vad fan är felet? Kunde köra 12 mil på en fulltank förr i tiden, jävla mongolid miffo. Har verkligen inte råd med att den halsar bensin förtillfället.

Pappa skulle dra på match vid halv tre och verkligen terrade mig med att jag inte skulle äta middag på egen hand för vi skulle grilla sen. Jag väntar, väntar, väntar, väntar lite till och väntar lite ytterligare. Ringer halv nio och frågar vart i nordens alla vindar han är, " ja det är så att jag fastnade på en till match efter våran, vadåra?". Efter att bara sovit fyra timmar, efter att ha bara ätit två mackor på hela dagen och efter att ha surat i hop hundra gånger om slängde jag bara luren i örat på honom. Tur han var på bra humör och ringde upp, för jag hade inte kontroll på läget just då i den blivande stunden. Jag väntar som ett lydigt barn och då glömmer han bort sina egna planer, KATASTROF!

Men nu när jag ÄNTLIIIIIGEN har fått i mig mat ska jag inte alls stanna uppe, sängen ropar och jag ska med glädje förena mig med den, GOD NATT!
Allt möjligt skit | | En kommentar |
Upp