Baby you're all that I want

I'm waiting for the night drifting away on the waves of my dreams to another day
I'm standing on a hill and beyond the clouds the wind's blowing still and catching my doubts


Sitter i mitt ny städade rum, och jag måste säga att jag diggar det, att ha ett fint rum är viktigt enligt mig, det utstrålar ändå vem man är, iallfall till liten del,  jag älskar när det är städat och att ha ordning, svårt att tro med tanke på hur duktig jag är på att stöka ner. Men skulle jag inte behöva flytta fram och tillbaka jämnt, skulle det till största del vara städat. Det är när man alltid måste packa ihop allt och dra allt fram och tillbaka det blir rörigt, annars har man allt på samma ställe, kläderna i garderoben, datasladdar och allt sånt i lådor. Nu när man kommer till något av sina hem har man allt i väskor, sen ställar man det på golvet, drar fram det man ska ha när man väl ska ha det, och oftast är det underst så allt annat rasar ut, sen orkar man inte bry sig. Man får inge koll på vad man ska göra av grejerna när dom inte får någon speciell plats i rummen.  Mycket irriterande, och som jag sagt undra gånger förrut så har jag aldrig vant mig med att ha skilda föräldrar, jag skulle må bäst av att bo på ett ställe, men jag har inte hjärta att välja hem.

Då kom vi till det där med bära eller brista igen, det funkade den här gången, inte för att jag tror de kommer göra någon skillnad, det förväntar jag mig inte. Dock skönt för stunden att iallfall få tro att du inte tycker jag är helt dum i huvudet. Så tack för det.

Jag gör inte så mycket på dagarna så jag har inte så mycket att säga, inget som intresserar folk och inget som jag tycker att jag måste få ur mig. Sillen går som en gud, dock blir han skit förbannand på Jenny Lundberg som är en ful jävla kärring som kräver en massa onödigt tjaffs. Han är så gullig, idag matade han in i staketet, han skulle över till varje pris, ställde sig på bakbenen redo att svinga över frambenen, men det visade sig att stackaren var för kort, skrattade mig tårögd, ibland är han ju för gullig när skruvarna slår slint i huvudet på han :)

Harry potter racet är snart över, Fenixorden är den som återstår, sen var det roliga över för den här gången.
Allt möjligt skit | | Kommentera |
Upp