Vila i frid mormor <3

Vet inte vart jag ska börja. Kan ju börja med att jag startat ny blogg. Eller jag vet inte om jag kommer skriva i den här eller den på blogdog. Men den på blogdog är så tråkig och okoplicerad, Den är för enkel, går inte att göra någon egen design eller nått. Sen har jag ju också vart i tavelsjö på prao i två veckor. Det var jobbigt vill jag lova. Alexander väckte en vid 6-7 varje morgon. Men gud så söt han har blivit.

Sen nightwish i onsdags var hur underbart som helst. Älskar dom så jäkulst. Men som sagt så saknar man Tarja.
Men fick nåra bra bilder i allafall hehe :)

Sen så... Idag var jag och Nathalie på stan, Köpte julklappar till alla. Körde typ det första bästa jag såg. Nej men det gjorde jag inte. Men jag visste på ett ungefär vad alla skulle få, så det var lungt,

Men vid fem så kom mamma och hämtade oss, Mormor låg ju inne på sjukhuset hon har livmodercancer, Eller hon hadde. I allafall så for vi till henne. Och det var jätte hemskt. Hon låg där alldeles hjälplös och var sig inte lik ett enda dugg. Hon hadde blivit jätte smal, hon såg ut som en ballong som hade tappat luften helt. Mamma hadde sakt att slutet var nog nära för henne, Så jag villa dit.. Skulle aldrig klara av mig själv om jag inte skulle få träffa henne innan hon gick bort. Hon låg där och andades med alla den kraft hon hadde. Hon hadde nått som hindrade i luftvägarna, för hon andades jätte krassligt. Men jag stod och grät hur länge som helst. Och tillslut for vi.. två timmar senare gick hon bort. Jag undrar hur jag ska handla detta för att klara av det. Dom senaste åren har jag inte träffat hon nått.. jag har vart alldeles för rädd, livrädd!
Vila i frid | | Kommentera |
Upp