Valborg är ändå ovärt

På stan vart man inte bara lite fattigare. Utan jag tömde hela månadens barnbidrag. Det var ett par Cheap monday jeans för 400 kr, mörkblå. Sen vart den en väska på, nej hjärnsläpp. Kommer inte på vad affären hette men den kostade 330 kr och sen två ögonskuggor från H&M vart det också för 95 kr, plus mat. Tur är att jag har busskortet kvar från praktiken, har 7 bussresor kvar på den. Så det är ruskigt skönt. Men jeansen jag köpte har jag letat efter hur länge som helst. Just den färgen har jag velat ha och nu låg dom bara där mitt framför ögonen på mig, klart jag köper :) Sen vart det att vi satt en och en halv timme  vid kajen. Så skööönt. Sitta och dingla fötterna ovanför vattnet som glider förbi.

Väl hemma drog jag på mig bikinin och satte mig ute på balkongen och sooola. Satt där 1 h ca. När jag sen skulle duscha såg jag i spegeln vart bikinin hade legat, så fort går det om jag väl är ute :) Blir att stor steka nu imorgon om det är fint väder. Måste bli brun till skolavslutningen och brunare än mamma. Har till och med skrivit det som ett av mina nyårslöften ;) Så det är bara att bli stor stekarN.

Jag tycker att valborg är riktigt onödigt egentligen. Okej vi får vara lediga från skolan. Men det ger bara en massa ungdomar en orsak till att supa. Okej dom ser nöjet i det, roligt för dom. Men kan säga att jag kan dricka cider för att det är gott men annars nej för alkohol och fyfan för tobak. Jag med Isa bakom och sen Sofi och Emma körde runt runt och titta. Hitta några som vi prata med ett tag annars vart det inte så mycket mer. 4 mil klarade vi av iallafall.

Ska snart gå och ta lite coca cola sen blide att se lite the hills sen ska jag försöka ta mig an en film också. Kanske det kommer in någon rolig på msn senare inatt :)

Allt möjligt skit | | En kommentar |
Upp