Visst är det underbart.

Inga hörlurar blev det för mig idag, nej jag är inte snål. Men när jag jämnförde hörlurarna jag redan har som jag dessutom har råkat doppa i saft en gång och dom jag kasnke skulle köpa, ljudet bättre i mina gamla ipodhörlurar, dessvärre dom som följde med från början. Så nej jag köpte inga, kan ju vara en vanesak att ha hörlurar och pluggar, ljuder blir ju anorlunda, men pappa ska hjälpa mig att hitta ett par prisvärda och bra hörlurar som jag inte ångrar att jag köpte bara några dagar efter.

Annars drog jag till Sillen när jag hade kommit hem, visar sig att han slått upp hovarna litte granna efter förra ritten och hoven har växt över skon lite granna, och nej jag har mäkrt det tidigare och jag vet att det inte växer så över på en kväll så jag HAR märkt det före. Men idag bestämmde jag mig för att låta han vila tills Kaare skott han, annars kommer han kliva sönder hovarna och det vill jag inte nu när dom börjar bli bättre. Han fick i våras svamp i framhovarana, inget allvarligt utan något som tydligen är välldigt vanligt bland hästar och som man inte kan förebygga att dom inte ska få. Antingen så får dom det eller så får dom inte, det beror mycket på hur hagarna ser ut mm. Men inget han lider av, men slår han sönder hovarna blir det svårare att sko det bra sen, och svampen har redan gjort det lite lurigt.


Imorgon är det dryg dagen, idrott en timme sen tre timmars hål. Men imorgon har jag nästan bestämmt mig för att fara på tre kronor och käka, med eller utan någon.. nästan! Men jag är grymt taggad och imorgon skulle det ändå inte vara någon god mat på vildmanna. Men vi får väl se, lär väl inte bli av om jag själv kanske även om jag skulle villa. Men lite social känsla vill jag väl känna av på hålen, har typ inte gjort det dom senaste 8 gångerna. Har suttit i ett hörn och sätt massa film på datorn.. själv :P Men jag valde det själv och klagar inte. Det är rätt skönt ändå :)

Men nu ska jag se senaste Andra avenyn avsnittet, sen ska jag se The hills senaste avsnitt också, missar ju alla men tur man kan se dom på datorn sen. Min prämier på Life of Ryan kommer senare :D

God natt gott folk.

Allt möjligt skit | | En kommentar |
Upp