Somliga är inte som alla andra


För att jag är en idiot som skriver för rolighetens skull.


Tävlingen: Ja, kan ju börja med att säga att Sillen mannen gick in i transporten både dit och hem utan problem. Han var taggad till hundra, vi kom till a-final i båda grenarna. Red dock bara en av finalerna. Han hade gått sjukt bra, vart duktig hela vägen och var skit trött efter hans stora prestation, så jag ville inte köra två finaler som skulle kräva flera varv i jobbig samling och dessutom två uppvärmningar till. Men tog hem en tredje plats och en fjärde plats. Hur stolt som helst över min lilla man, speciellt när jag vet att det är jag som har tränat honom till det, hehe!

Nu ska jag bara ta det lugnt, se lite film, lyssna musik på hög volym och bara luta mig tillbaka och njuta. Ta en ordentlig sovmorgon imorrn och sedan ta det lugnt hela dagen lång, far dessutom och ser Citys sista match för sesongen.

Hehe ofta klockan snart är halv tolv, kanske inte blir någon film ändå, trött som bara den och sängen ser lockande ut. Men en film skulle inte sitta helt fel det heller, får fundera på det där.

Have a nice life bitch.

Dikter | | En kommentar |
Upp