Jag är en jävel på att vara ful

Jag vaknade halv sex imorse och var as pigg, låg och försökte somna om men det slutade med att jag låg och nynnade på You can do anything i can do better, i can do everything better than you. Så jag startade datorn och låg och såg på Two and a half men tills klockan blev halv nio, det var det bästa tidsfördriv jag har gjort på ett tag. Har alltid älskat humorn i den där serien och bestämde mig då att se från avsnitt ett. Sagt och gjort. Sen bar det av till Paradisbadet med Christine som sagt, man vart lite snopen när allt inte alls var lika roligt som det var när man var liten, tex forsen, man åkte ju den jämnt förrut, nu gick det så sakta så vi åkte den bara två gånger. Sen höll vi bara till i stora kanan där man kan åka ringer och skit. men vi höll oss till knänen, så mina knän är blå och rosa,  mycket tur att rosa är en fin färg.

Så när jag väl kom hem kände man för att gå och lägga sig på en gång, men dum som jag är så sitter jag och härdar, grejen är att jag inte vill vakna halv sex imorgon igen, går jag och lägger mig as tidigt så blir det en alldeles för tidig morgon på ett lov. Och jag kan inte sova mer en nio timmar, men det är ändå det jag måste sova för att må bra och vara pigg.  Men jag känner mig rätt klen, Frida har dragit hit kompisar och ska till och med ut sen, och jag var på väg att lägga mig klockan 7 redan. Men min morgon dag ser ut följande, vakna på rätt sida så jag är go och glad, sen dra till stallet vid elva och rida ut med Amanda, sen ska jag rengöra min gam gammla sadel, ta ett kort och lägga ut på blocket. Sen duscha och fräscha upp mig för att gratta min fin fins kusin Anna. Så min morgon dag ser ljus ut, förhoppningsvis är min Sill lika underbar som vanligt. Men det tvivlar jag inte ett dugg på.

Min moppe blir avställd imorgon, jag känner mig nådigt handikappad, jag kollade hur långt det är till stallet från mamma, det är 3,5 km. Det är ju as mycket när man fått känna det goda livet med en bensin häst. Ser mig kämpa i motvind och djupsnö och känner att det blir alldeles för mycket motion, tur att det är mycket närmare från pappa iallfall, kanske borde flytta dit för att få 2 km skillnad, bara  1,5 där ifrån hehe;) Nja kanske inte, vi skulle nog döda varandra efter ett tag. Det gick jätte bra när Frida inte  var där,  sen kommer hon och lämnar disk framme, tar aldrig bort efter sig, lämnar tv.n på osv och då fick jag skiten för det och då vart jag sur, så vi tjaffsa då, men annars var vi typ bästa vänner haha. Men två envisa gärna glappkäftade ska inte vara upp i varandra jämnt.

Men ska gå och borsta tänderna nu, sen blir det ett till avsnitt Two and a half men sen sooooooova sova och soooooova.

God natt tappra vikingar
Allt möjligt skit | | Kommentera |
Upp