Humor på hög nivå

Det vart inget skrivande igår, jobbade bara med Petras blogg, men det går inte så frammåt. Har ingen fantasi. Men herrugud tjejen gav mig supporter på apberget, måste ju få henne nöjd. Men hon vet inte ens vad hon vill ha för färger. Svårt att utgå från något då.
 
Men iallafall så var jag ju och strosa på stan med mammsen och syster igår. Tog ledigt för det så ingen skola för mig, hehe! Jag hittade eller rättare sagt mamma hittade i ingången av H&M linnen för 49 kr, så jag köpte på mig ett havsblått (inte semesterhav), ett rött och ett rosa linne :) Hur bra som helst nu dom varma sommardagarna. Sen köpe jag Veet hårborttagningscreme för torrhud. Jag kan inte raka benen ofta, jag får jätte torr hud sen får du hårväxt typ bara en dag efter, och det här får dig att ha lena ben 2 - 3 veckor iallafall. Ett tips från en kompis :) Så det blir att testa och se. Rätt stor tub så det räcker nog några gånger, Bara 70 kr ! Underbart. Sen kunde jag inte låta bli att köpa Hairmask med jorgubb, bara 15 kr! Älskar att skämma bort mig med hemmaspa. Men det fanns inga goda facemasker så jag sket i det. Men jag är lur på att den här hairmasken inte räcker till hela håret så jag får ta det värsta som är torrt. Duschar man varje dag får man räkna med lite torra hårtoppar efter ett tag.
Det blev även en ny mascara, jag kör på det gamla vanliga som jag är riktigt nöjd med, Loreal telescopic och inte den silvriga utan den guldiga. Den kostar 140 kr annars men nu vart den en guldfynd på 120 kr. Älskar när jag har turen på att dom är billigare för ett tag.

Och skor leta jag för "glatta" livet. Jag säger då era jävla sko designare hur gör ni skorna folk?!?!?!?!?! Antingen har dom en klack som är en halvmeter eller så är dom så jälva hårda att man dör ju av tryckångest på foten. Nej jag ska gå barfota på skolavslutningen. Nu är jag arg. Men barfota var nog att ta i, men i denna lilla kassa värld finns det inte bara ett par vanliga vita tjejsandaler med liten klack? Varför göra allt så komplicerat med massa nitar och rosätter eller klackar som folk inte ens kan gå i? GAHHHH!

Men jag läste nyss nå roliga historier i lilla VK som fick mig lite gladare. Det var en gång en banan som var vig, så han gjorde en banana-splitt! ASSÅ HAHAHAH! Jag säger då det. Kan man ha roligare :) nej jag tror inte det !

Pappan frågar sin dotter:
-Ser du bra med dina nya glasögon, lilla vän?
-Jadå, mamma!

En orm, en groda och en tusenfoting stämde träff på ett kafé. Först kom ormen, sedan grodan. men det dröjde flera timmar innan tusenfotingen dök upp. Den var sur och sa:
-Vem tusan satt upp skylten "Var vänlig torka er om fötterna"?!  

OMG JAG DÖÖÖR!

Okej sansa, nu sitter jag och väntar på pannkakor och efter det så ska jag dra mig mot stallet. Vet inte om jag ska köra ledarövningar i corallen eller om jag ska ut i skogen. Var på banan igår. Har kommit på värsta grejen jag ska träna i corallen som jag kom på efter att ha sätt islandshäst filmen HB2. Det är en film som visar hur du kan träna hästen i olika gångarter hur den ska gå och inte gå. Man får se för och efter resultat. Hur bra som helst. Var ett tag sen jag såg den sist och man måste ju för nya minnet så jag satte mig ner och såg den i morse!

men nog tal om det och börja jobba. Den är ju den där jäkla bloggen jag måste försöka få klar nu!

Allt möjligt skit | | Kommentera |
Upp